Προφίλ

EΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ «ΑΨΟΓΟ».!

Ο Χρήστος Παλάκας, με εμπειρία από το 1963 στο αντικείμενο επεξεργασίας επίπλου, ίδρυσε την επιχείρηση του – εργαστήριο επίπλου το 1972 στην Λάρισα, παράγοντας έπιπλα και μικροέπιπλα κατά παραγγελία.

Το μεράκι του για το έπιπλο και οι τεχνογνωσία που απέκτησε με την πολυετή ενασχόληση, οδήγησαν στην ανάπτυξη της μικρής επιχείρησης και την μετεγκατάσταση σε ιδιόκτητο οικόπεδο στο 10ο χλμ. Λάρισας-Αγιάς, όπου και εδρεύει σήμερα.

Το μικρό εργαστήριο έδωσε την θέση του σε μία βιοτεχνία με 10 άτομα προσωπικό και σε οργανωμένη έκθεση συνολικού εμβαδού 500 τ.μ.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των επίπλων με την υπογραφή «Παλάκας» είναι ότι δεν διαφέρουν σχεδόν σε τίποτα από τα έπιπλα διεθνών οίκων, αφού το μεράκι και οι γνώσεις για το έπιπλο του Χρήστου Παλάκα συνθέτουν μοναδικά αποτελέσματα με ιδιαίτερη τέχνη.

Ο πελάτης, μπορεί να αποκτήσει τα έπιπλα των ονείρων του για το σαλόνι, το καθιστικό, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα και κάθε γωνιά του σπιτιού του με ασύγκριτη ποιότητα και σε λογικές τιμές.

Η επιχείρηση δέχεται την παραγγελία του πελάτη, και την πραγματοποιεί με κάθε λεπτομέρεια και σε σύντομο χρόνο (χρόνος παράδοσης εντός 20 ημερών). Ακόμη και αν ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει ένα έπιπλο που μοιάζει με κάποιο επώνυμου οίκου, μπορούμε να το δημιουργήσουμε σε χαμηλό σχετικά κόστος! Μία φωτογραφία ενός οποιουδήποτε επίπλου είναι αρκετή!

Στην εμπειρία και την τέχνη του Χρ. Παλάκα στο έπιπλο προστίθεται η γνώση και η διάθεση της κόρης του, η οποία συμμετέχει ενεργά ως σύμβουλος διακόσμησης και προτείνει λύσεις στους πελάτες με νέες ιδέες για την κουζίνα, τα υφάσματα και τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Τα έπιπλα μας απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν κάτι παραπάνω από ένα έπιπλο μαζικής παραγωγής, από ένα πακέτο με βίδες και οδηγίες χρήσης!

Στηρίζουμε το χειροποίητο έπιπλο, δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια, στη λειτουργικότητα και στο άψογο φινίρισμα.

Για εμάς, το έπιπλο είναι συνυφασμένο με την ζωή του ανθρώπου. Το έπιπλο «ζει» μαζί μας τις περισσότερες στιγμές της ζωής μας και γι αυτό η αγάπη και η προσοχή που δίνουμε στην κατασκευή του είναι εγγύηση όχι μόνο για την ζωή του επίπλου αλλά και για την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη τους!

 

Με τιμή

Δια χειρός «Χρήστου Παλάκα»

line